Reparatie & onderhoud

Autobedrijf van der Have in Oosterland is een erkend autobedrijf dat lid is van de brancheorganisatie en tevens kwaliteitskeurmerk Bovag. Wij voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Natuurlijk met de persoonlijke service en kwaliteit die u van een goed autobedrijf mag verwachten.

Afspraak maken

ONDERHOUDSBEURTEN & APK

Goed onderhoud aan uw auto is van groot belang. Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Wij bieden professionele en vakkundige service voor auto onderhoud.

Vakantiecheck Zeeland Autoreparatie

ZOMER- EN WINTERCHECK

De wintermaanden vragen goed werkende verwarming, verlichting en de juiste soort banden. In de zomer is een goede werking van de airco en het koelsysteem belangrijk. Om in elke tijd van het jaar veilig rond te rijden, zitten de zomercheck en wintercheck ook in het aanbod.

AIRCO CONTROLE & REPARATIE

Een goed werkende airco in de auto is wel zo comfortabel. Deze heeft echter ook regelmatig onderhoud nodig. Autobedrijf van der Have voorziet in een grondige controle van het complete aircosysteem.

Autoreparatie Zeeland

AUTORUIT REPARATIE & VERVANGING

Het is belangrijk om een beschadigde ruit snel te laten repareren. Een sterretje in uw ruit kan doorscheuren, waardoor de hele ruit vervangen moet worden. Om dit te voorkomen kan u meteen langskomen voor ruitreparatie. Voor ruitvervanging kunt u ook bij ons terecht.

AUTO SNELSERVICE

U kunt bij ons altijd zonder afspraak binnenrijden voor een kleine reparatie aan uw auto. Bijvoorbeeld voor het vervangen van een kapot lampje, accu, ruitenwissers of het bijvullen van olie. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat u weer snel de weg op kan.

BANDEN SERVICE

Wij bieden een uitgebreid bandenaanbod tegen scherpe prijzen. Laat van tijd tot tijd uw banden op beschadigingen checken. Grote barsten of uitstulpingen kunnen leiden tot een gevaarlijke klapband.

AANHANGWAGEN & CAMPER

Bij Autobedrijf van der Have kunt u ook terecht voor onderhoud en schadeherstel aan uw camper en/of aanhangwagen.

SCHADE REPARATIE

Autobedrijf van der Have is een erkend schadebedrijf dat uw autoschade volledige verzorgd. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten schade. U krijgt vanzelfsprekend een vervangende auto ter beschikking. Tevens kunnen wij het verzekeringstraject voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat uw auto na herstel weer in topconditie verkeerd.

TREKHAKEN & FIETSENDRAGERS

Er zijn verschillende soorten trekhaken en fietsendragers die wij kunnen monteren. Er zijn vaste, afneembare en wegdraaibare trekhaken. Wij monteren enkel trekhaken en fietsendragers van premium kwaliteit zodat u ervan bent verzekerd dat u veilig op weg kunt.

UITLIJNEN

Een juiste uitlijning van uw auto zorgt voor een goede wegligging, een gunstig brandstofverbruik en een geringe bandenslijtage. Tevens draagt een juiste uitlijning bij aan de verkeersveiligheid. Met behulp van speciale uitlijnapparatuur worden uw wielen op correcte wijze afgesteld.

 

Lees meer

STORING & DIAGNOSE

Bij van der Have zijn wij gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van elektronische storingen van alle auto’s. In onze moderne werkplaats beschikken wij over specialistische en professionele diagnose-apparatuur om uw voertuig uit te lezen en te analyseren.

 

Lees meer

ONDERHOUD AAN LEASE AUTO

Wij zijn gecertificeerd als Lease Service Center. Dat is een selectie van onafhankelijke autobedrijven die het onderhoud aan uw lease-auto op professionele wijze kunnen uitvoeren. Alle Lease Service Centers voldoen aan strenge voorwaarden, opgesteld in samenwerking met leasemaatschappijen en door een onafhankelijke partij getoetst.