Storing & diagnose specialist

Moderne elektronica is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze auto’s. Voertuigen bestaan uit vele computers en elektronisch werkende componenten. Het wil wel eens voorkomen dat deze componenten één of meerdere storingen veroorzaken. U zal hierop worden geattendeerd door middel van een brandend lampje op uw dashboard.

 

Bij van der Have zijn wij gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van elektronische storingen van alle auto’s. In onze moderne werkplaats beschikken wij over specialistische en professionele diagnose-apparatuur om uw voertuig uit te lezen en te analyseren. Met behulp van specialistische meetapparatuur zullen onze vakkundige autotechnici met uw voertuig aan de slag gaan om de aard van de storing te achterhalen.

 

Als universeel autobedrijf hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring als het gaat om het onderhouden, repareren en diagnosticeren van ieder merk. Hierdoor beschikken onze autotechnici over een breed scala aan ervaring en systeemkennis ten aanzien van al deze verschillende automerken. Door continue bijscholing zullen onze technici bij de tijd blijven als het gaat om moderne voertuigelektronica.

 

Het is van essentieel belang bij het storing zoeken om over de juiste technische gegevens van het betreffende voertuig te beschikken. Bij van der Have hebben wij toegang tot de technische gegevens van alle autofabrikanten. Zo zijn wij in staat om voor ieder merk voertuig specifieke informatie te verkrijgen.

 

Wanneer onze specialisten de storing in uw voertuig gevonden hebben kunnen zij u adviseren over de mogelijkheden en kosten om het defecte onderdeel te vervangen.