Gasflessen

Als u op vakantie gaat met een camper of caravan, dan speelt gas een belangrijke rol. U heeft niet alleen gas nodig om te koken, maar wellicht ook om uw caravan of camper te verwarmen of voor de koelkast en verlichting. Als uw gasfles leeg is, kunt u deze omruilen voor een volle bij tankstation van der Have, maar ook op vele andere plekken in Europa. U betaald slechts de vulling. Wij hebben de gasflessen die wij aanbieden voor u op een rijtje gezet.

Gasflessen van Campingaz

Wij bieden onder andere de blauwe gasflessen van Campingaz aan, waaronder R 904 en de R 907. Deze zijn gevuld met brutaangas. Het voordeel is dat u de flessen vrijwel overal in Europa kunt kopen. De gasflessen zijn voorzien van een rode zegel. Dit betekend niet alleen dat de fles gecontroleerd en onderhouden is, maar ook dat deze beoordeeld is op kwaliteit en veiligheid. Een lege fles kan omgeruild voor een vol exemplaar, ongeacht de leeftijd van de fles. U betaalt alleen de vulling.

Gascartouches van Campingaz

Ook bieden wij gascartouches aan. Deze gascartouches nemen weinig ruimte in beslag en zijn ideaal als u niet veel gas nodig heeft. Wij bieden twee soorten gascartouches aan: de traditionele priktankjes (C 206) en de tankjes met een kliksysteem (CV270, CV300 en CV470). Het nadeel van de priktank is dat u deze niet van een kookapparaat kunt loskoppelen en dus helemaal leeg moet maken. Met een kliksysteem heeft u die mogelijkheid wel, omdat het blikje automatisch sluit als u een kooktoestel loskoppelt.

Gascartridge CP250 van Campingaz

De gascartridge CP250 van Campingaz is gevuld met een isobutaan mix. Dit betekent dat de gascartridge ook in de winter uitstekend functioneert. De gascartridge heeft een veiligheidsventiel, zodat je het gasbusje op elk moment kan afschroeven, ook wanneer deze nog niet leeg is. Zo kan deze meerdere malen gebruikt worden.

EasyBlue gasfles van Primagaz

De EasyBlue gasfles van Primagaz is verkrijgbaar in een fles van 5,7 kg of 6 kg. Door zijn afmetingen past de EasyBlue in vrijwel elke disselbak of gasbun. Hierdoor is de gasfles geschikt voor kampeerders. Na aanschaf kan ook de EasyBlue onbeperkt worden omgeruild.

Gasflessen van BeneGas Light

De gasfles van BeneGas Light is gevuld met propaangas en is verkrijgbaar in flessen van 5 kg en 10 kg. Dankzij het transparante kunststof is het eenvoudig af te lezen hoeveel gas nog in de fles zit. Ook deze fles kan omgeruild worden voor een nieuw exemplaar. U betaalt slechts de vulling.